Rusia Ameninta SUA cu Ruperea Relatiilor Diplomatice, Iata De Ce

Rusia Ameninta SUA cu Ruperea Relatiilor Diplomatice, Iata De Ce

Rusia a amenintat SUA cu ruperea relatiilor diplomatice daca americanii vor decide sa declare tara drept un stat care sponsorizeaza terorismul, iar asta pentru ca ar fi “ultima picatura” care ar putea “umple paharul” de tensiuni dintre cele doua tari, dar aceasta nu este prima amenintare dintre cele doua tari.

Diplomatul rus Alexander Darchiev a afirmat pentru presa din Rusia ca actiunile SUA nu vor ramane fara raspuns la declararea tarii sale, iar inainte de ruperea totala a relatiilor diplomatice dintre tari, Rusia ar putea sa reduca nivelul de colaborare si discutii cu guvernul SUA, ceea ce ar fi oricum o masura radicala.

Rusia a lansat o varietate de amenintari impotriva SUA, si nu numai, in timpul razboiului din Ucraina pentru a incerca sa forteze decizii care sa fie in favoarea sa, insa de putine ori a si reusit sa obtina ceea ce si-a dorit, in special cand vine vorba despre amenintarile care au in centru bombele nucleare.

“Rusia spune că recunoașterea SUA ca stat sponsor al terorismului ar fi „punct fără întoarcere”. Diplomatul rus Alexander Darchiev a declarat presei ruse controlate de stat TASS că, într-un astfel de caz, Rusia ar putea reduce nivelul sau chiar ar putea întrerupe relațiile diplomatice cu SUA.”