BANCA Transilvania are Vesti Grozave, Ofera GRATUIT o Vacanta Exclusiv Azi pentru Clienti

BANCA Transilvania Vesti Grozave Ofera GRATUIT Vacanta Exclusiv Azi Clienti

BANCA Transilvania continua sa-si surprinda clientii din toata tara in aceasta perioada a vacantelor pentru romani, asa ca s-a gandit ca n-ar fi o idee rea daca ne-ar oferi posibilitatea de a castiga o vacanta de un weekend oferita in Romania. Vorbim despre o noua campanie speciala care se desfasoara timp de doar o singura zi, iar multumita ei putem castiga gratuit o vacanta de un weekend platita de BANCA Transilvania, probabil la o data la alegere.

BANCA Transilvania deruleaza o noua campanie BT Pay in Romania exclusiv astazi, si doar astazi puteti castiga gratuit o vacanta de un weekend la o unitate de cazare din inima Brasovului, si nu trebuie sa faceti prea multe pentru asta. In baza modului in care s-au derulat campaniile anterioare BT Pay in Romania, cei de la BANCA Transilvania ar trebui sa ne ceara doar sa facem o plata, sau o tranzactie folosind aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android.

BANCA Transilvania are Vesti Grozave, Ofera GRATUIT o Vacanta Exclusiv Azi pentru Clienti

BT Pay este disponibila pentru toate tipurile de telefoane iPhone si Android, pentru toti clientii BANCA Transilvania, activarea sa putand fi facuta inclusiv de la distanta, deci puteti sa o activati si sa o folositi in doar cateva minute. Aplicatia BT Pay este utila pentru a face plati cu telefonul la orice fel de comercianti care au un POS contactless, ne permite sa ne administram rapid conturile, sa facem tranzactii catre alte conturi, si multe altele.

BANCA Transilvania a gandit aplicatia BT Pay pentru a fi extrem de utila clientilor romani care sunt intr-adevar dornici sa o foloseasca, iar daca vreti, doar azi aveti sansa de a castiga vacanta de un weekend oferita gratuit de catre institutia financiara. Campaniile BT Pay Day ale celor de la BANCA Transilvania sunt realizate cu regularitate in ultima vreme, iar asta este o veste foarte buna pentru noi, deoarece sunt oferite premii tot mai interesante.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la campania BT Pay Day pe care o deruleaza in Romania, asa ca daca sunteti interesati de ea, trebuie doar sa verificati informatiile oficiale oferite de catre banca acum.