WhatsApp va Lansa o Noua Functie Speciala in Telefoanele Android

WhatsApp Lansa Noua Functie Speciala Telefoanele Android

WhatsApp pregateste lansarea unei noi functii speciale pentru peste 1 miliard de utilizatori de telefoane din intreaga lume in momentul de fata, iar asta deoarece aplicatia va avea integrata o noua schimbare care vine impreuna cu Android 13. Probabil stiti deja ca noua versiune a sistemului de operare ne ofera posibilitatea de a avea inclusiv iconite personalizate pentru aplicatiile pe care le folosim, iar WhatsApp va avea suport pentru asta.

WhatsApp va avea suport pentru aceasta functie speciala din Android 13 care modifica iconita aplicatiei in functie de tema pe care o folosim, citind setarile de sistem din telefon pentru a ne oferi o experienta mai buna de folosire a aplicatiei. Stiam de ceva vreme ca aceasta schimbare importanta pentru aplicatia de mesagerie este in lucru, astfel ca ea nu vine ca vreo surpriza majora, dar e bine sa aflam ca intr-un final ea se apropie de lansarea oficiala.

WhatsApp va Lansa o Noua Functie Speciala in Telefoanele Android

WhatsApp Lansa Noua Functie Speciala Telefoanele Android 13

WhatsApp Messenger ofera deocamdata aceasta functionalitate noua pentru unii dintre utilizatorii de telefoane care au Android 13 instalat in dispozitive, si folosesc versiunea beta a aplicatiei pentru platforma de mesagerie, deci nu toata lumea o are disponibila. Desigur ca deocamdata functionalitatea si personalizare ain sine sunt limitate din cauza faptului ca inca se lucreaza la implementarea in versiune finala a acestei schimbari majore pentru aplicatie.

WhatsApp are aceasta schimbare implementata acum din moment ce Android 13 a fost deja lansat pentru telefoane, asa ca era de asteptat ca imbunatatirea aceasta sa inceapa sa fie, macar, testata cu utilizatori din intreaga lume. Avand in vedere ca ea va veni ca o veste foarte buna pentru multa lume, e de asteptat ca WhatsApp Messenger sa vrea sa o ofere in versiune oficiala cat mai curand, dar va trebui sa asteptam dupa ea.

WhatsApp Messenger are mai multe schimbari majore in plina pregatire de lansare in aceasta perioada, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem cat va dura pana cand vor fi oferite pentru noi, sau cat de utile vor fi in final.