Kaufland Lanseaza O Cerere IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

Kaufland Lanseaza O Cerere IMPORTANTA Clientii Romania

Kaufland a publicat o cerere importanta care ii vizeaza pe clientii sai din Romania, si este una care nu ar trebui ignorata de catre oameni, iar asta pentru ca ea are menirea de a oferi ajutor pentru companie in ideea de a imbunatati serviciile pe care le ofera. Stiti deja ca de ceva vreme exista Kaufland Card, un card de fidelitate in baza caruia clientii din Romania pot beneficia de oferte speciale pentru produsele pe care le cumpara din magazinele din toata tara.

Kaufland Romania vrea sa afle de la clienti ce fel de experienta au atunci cand folosesc Kaufland Card pentru cumparaturi, asa ca are pe website-ul sau o sectiune speciala prin care ne cere informatii cu privire la acest lucru chiar acum. Ajutorul oferit celor de la Kaufland pentru a rezolva orice fel de probleme care au legatura cu Kaufland Card poate fi de mare ajutor in ceea ce priveste imbunatatirea serviciilor de care beneficiem noi.

Kaufland Lanseaza O Cerere IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

Kaufland Card a fost lansat dupa ce LIDL Plus a ajuns si in Romania, iar asta pentru ca si acest mare lant de hypermarket-uri dorea sa le ofere clientilor posibilitatea de a se bucura de oferte speciale pentru produsele pe care le cumpara. Probabil stiti deja ca acest card de fideltiate oferit de catre Kaufland Romania este disponibil in format digital, el trebuind scanat la casele de marcat pentru a aduna puncte in contul pe care-l avem in platforma companiei.

Kaufland Lanseaza O Cerere IMPORTANTA Clientii Romania ajutor

In baza cumparaturilor pe care le facem, scanand cardul la casa de marcat, cei de la Kaufland ne afiseaza si oferte cu reduceri personalizate in cadrul magazinelor sale din toata Romania, asa ca e important sa-l si scanam. Multumita acestui proces de informare pe care compania il deruleaza, putem sa-I oferim nu doar detalii vis-a-vis de experienta pe care am avut-o folosind acest card, ci si in legatura cu imbunatatirile pe care le poate face pentru viitor.

Kaufland Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la acest card de cumparaturi, asa ca daca vreti mai multe informatii in legatura cu el, puteti intra pe website-ul companiei pentru a le afla pe toate.