Rusia Continua sa Avanseze in Diverse Regiuni ale Ucrainei

Rusia Continua sa Avanseze in Diverse Regiuni ale Ucrainei

Rusia continua sa avanseze in mai multe directii pe fronturile deschise in Ucraina, iar asta deoarece armata rusilor a avut parte de o perioada de pauza in ultimele zile, iar acum incepe sa-si concentreze din nou eforturile pe ocuparea mai multor regiuni ale tarii, conform armatei ucrainiene.

Rusia bombardeaza in continua si obiective civile, in cursul noptii trecute fiind bombardat un bloc de locuinte, 9 persoane fiind ranite, printre care si 4 copii, atacul de astazi facand parte dintr-o lista foarte lunga de bombardamente de acest gen care au pus in pericol civilii nevinovati, din pacate fara discriminare.

“Rusia continuă să avanseze în mai multe direcții. Trupele ruse au efectuat ofensive în apropierea satelor Blagodatne și Vasylky din regiunea Mykolaiv pentru a „îmbunătăți poziția tactică”, potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

De asemenea, armata rusă și-a concentrat principalele eforturi pe reluarea ofensivei” în direcția Sloviansk în regiunea Donețk și a bombardat șase așezări cu artilerie, a raportat Statul Major.”