Ucraina se Pregateste de Bombardamente Serioase, ce se Intampla in Marea Neagra

Ucraina Pregateste Bombardamente Serioase Intampla Marea Neagra

Ucraina se pregateste de bombardamente serioase in cursul urmatoarelor zile, iar ceea ce se intampla in Marea Neagra justifica intr-o mare masura actiunile pe care le iau ucrainienii in momentul de fata, iar asta pentru ca Rusia si-a marit in ultimele zile numarul de nave care sunt capabile sa lanseze rachete de croaziera.

Ucraina isi sarbatoreste ziua independentei pe 24 august, iar autoritatile se asteapta la bombardamente masive in multe orase ale tarii, in special in capitala Kiev, iar aducerea de noi nave de atac ale Rusiei in Marea Neagra pare sa sustina acest lucru, nu mai putin de 5 nave de atac si un submarin fiind aproape de Ucraina.

“Rusia mărește portatoarele de rachete de croazieră în Marea Neagră înainte de Ziua Independenței Ucrainei. Comandamentul Operațional „Sud” al Ucrainei a raportat că Rusia s-ar putea pregăti să lanseze rachete în orașele ucrainene pe 24 august, Ziua Independenței în Ucraina.

Natalia Humeniuk, purtătorul de cuvânt al comandamentului, a declarat că Rusia are cinci port-rachete de croazieră în Marea Neagră, inclusiv un submarin.”