WhatsApp face in SECRET o Noua Schimbare Neasteptata in iPhone si Android

WhatsApp face SECRET Noua Schimbare Neasteptata iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu peste 2 miliarde de utilizatori pe iPhone si Android, va face o noua schimbare importanta pe care o vom putea vedea direct in lista de conversatii pe care le facem. Mai exact, WhatsApp Messenger a decis ca nu ar fi o idee rea daca le-ar afisa utilizatorilor in interfata de cu toate conversatiile si statusurile pe care le publica diverse alte persoane in cadrul platformei.

WhatsApp Messenger vrea sa promoveze functia pentru statusuri, si sa convinga mai multa lume sa intreactioneze cu ele, sau sa publice propriile povesti, iar asta pentru ca includerea in lista de conversatii va face aceasta functie mult mai vizibila. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, de indata ce vom accesa lista de conversatii din cadrul aplicatiei WhatsApp, statusurile contactelor noastre vor fi vizibile direct in partea superioara a interfetei.

WhatsApp face in SECRET o Noua Schimbare Neasteptata in iPhone si Android

WhatsApp va afisa doar statusurile pe care contactele noastre le publica, sau pe cele oficiale ale platformei, iar in momentul de fata schimbarea este testata in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android in diverse zone de pe glob. Stiti deja ca pentru statusuri exista o sectiune dedicata in cadrul aplicatiei WhatsApp Messenger, insa iata ca dorinta companiei de a promova aceasta functie, aduce totul in atentia mai multor oameni.

WhatsApp face SECRET Noua Schimbare Neasteptata iPhone Android lista conversatii

WhatsApp vrea sa convinga lumea sa intreactioneze mai mult cu anumite dintre functiile aplicatiei pentru a creste si nivelul de activitate zilnica in cadrul aplicatiei, asa cum se intampla in Facebook, sau Instagram. Functia pentru statusuri in cadrul WhatsApp Messenger a venit ca o integrare nu tocmai obisnuita, dar ea are sute de milioane de utilizatori activi lunar acum, iar compania americana vrea sa creasca si mai mult nivelul de utilizare.

Nu se stie cand anume va fi lansata aceasta schimbare importanta pentru iPhone si Android, dar este de asteptat ca ea sa mai fie pregatita in continuare inainte de a se lua decizia oficiala vis-a-vis de lansare pentru ca atunci cand vor fi oferita, sa functioneze asa cum trebuie.