Finlanda a Luat Decizia Radicala Impotriva Rusiei pe care UE Evita sa o Impuna

Finlanda Luat Decizia Radicala Impotriva Rusiei UE Evita Impuna

Finlanda a decis sa impuna o decizie radicala impotriva Rusiei, in timp ce UE evita sa o impuna deocamdata, iar asta din cauza faptului ca deocamdata nu exista un consens clar intre tarile uniunii cu privire la limitarea emiterii de vize pentru rusi, dar iata ca finlandezii au inceput sa faca acest lucru, la fel ca alte tari europene.

Sanna Marin, premierul Finlandei, a confirmat aceasta informatie, iar deocamdata totul se limiteaza doar la vizele pentru turistii rusi care ar fi ajuns pe teritoriul finlandez, iar mai apoi in alte tari din Europa, dar iata ca acest lucru nu se va mai intampla pentru chiar toata lumea, desi alte tipuri de vize vor mai fi emise.

“#Finlanda a încetinit eliberarea vizelor turistice către ruși, a declarat premierul Sanna Marin. De asemenea, ea a anunțat introducerea unei vize umanitare speciale pentru activiștii ruși ai opoziției.

Marin a subliniat că Finlanda nu intenționează să rupă legăturile de familie dintre persoanele care locuiesc de ambele părți ale graniței.”