Netflix Anunta OFICIAL Lansarea a 3 Filme si Seriale foarte Importante

Netflix Anunta OFICIAL Lansarea 3 Filme Seriale Importante

Netflix surprinde pe toata lumea cu 3 anunturi extrem de importante cu privire la noi filme si seriale pe care le va lansa pentru toata lumea, si vorbim despre titluri extrem de populare, care fie au fost deja lansate, sau urmeaza sa fie lansate. Stiti deja ca Netflix lucreaza in mod constant pentru a ne oferi cele mai bune filme si seriale posibile pentru platforma de streaming video la cerere, iar anunturile de acum vor bucura sigur multa lume.

Netflix a anuntat in primul rand faptul ca pe data de 23 decembrie 2022 va lansa Glass Onion: A Knives Out Mystery, al doilea film din seria Knives Out, un film extrem de scump, dar si de asteptat de catre foarte multi dintre abonati. Conform celor de la Netflix, Daniel Craig Revine in film, iar in el ii vom vedea inclusiv pe Edward Norton, Janelle Monae, sau Kate Hudson, astfel ca titlul va fi cu siguranta unul care va merita urmarit.

Netflix Anunta OFICIAL Lansarea a 3 Filme si Seriale foarte Importante

Netflix anunta deasemenea faptul ca in data de 2 septembrie 2022 va lansa primul sezon al Devil in Ohio, un serial de groaza care se anunta a fi extrem de interesant, un trailer pentru el fiind deasemenea publicat de catre compania americana. Puteti vedea in cele aproape doua minute ale trailerului o parte din povestea pe care Netflix urmeaza sa ne-o prezinte, si exista destule surprize foarte interesante pe care le vom vedea.

Netflix are o veste extrem de buna si pentru sezonul 4 al Sex Education, iar asta deoarece el a intrat deja in productie, astfel ca peste cateva luni, probabil in 2023, vom avea ocazia de a vedea cum evolueaza povestea personajelor principale. Unii dintre voi cu siguranta stiti ca Sex Education este unul dintre cele mai importante seriale din cadrul platformei de streaming video la cerere, iar continuarea sa vine ca o veste buna pentru fani.

Netflix mai are si multe alte tiluri foarte importante pregatite pentru lansare in cursul urmatoarelor luni, asa ca ramane doar sa vedem ce date de lansare vor fi anuntate in mod oficial de catre compania americana pentru noi.