Volodimir Zelenski Anunta Cati Oameni Apara Acum Ucraina in Fata Rusiei

Volodimir Zelenski Anunta Cati Oameni Apara Acum Ucraina Fata Rusiei

Volodimir Zelenski a dezvaluit numarul de oameni care apara in momentul de fata Ucraina, dar si in celelalte formatiuni care opun rezistenta atacurilor pe care Rusia le lanseaza in fiecare zi impotriva tarii invadate, iar drama lor este traita de milioane de familii din toata tara.

“În prezent, aproximativ un milion de oameni apără Ucraina în forțele armate și în celelalte formațiuni ale noastre care rezistă ocupanților. Cine sunt ei, acest milion? Cum este să lupți cu teroriștii ruși până când vom câștiga?

Aceasta înseamnă că toată lumea din Ucraina va avea rude veterane, sau prieteni veterani, sau colegi veterani, sau cunoștințe veterane. Aceasta înseamnă că comunitatea de veterani va deveni una dintre cele mai mari din Ucraina.

Și asta înseamnă că sunt necesare schimbări care să corespundă acestei noi realități, atât în politica statului cu privire la veterani, cât și în percepția publică a veteranilor, cât și în toți actorii noștri economici. Respectul necondiționat pentru veterani ar trebui simțit la toate nivelurile vieții publice din Ucraina și întruchipat nu în cuvinte, ci în lucruri destul de practice.

Fiecare veteran ar trebui să simtă că Ucraina știe să fie recunoscătoare celor care ne-au protejat viața.”

author avatar
Redactia iDevice.ro