E-ON da GRATUIT Zilnic Vouchere de Cumparaturi Kaufland pentru Clienti

E-ON GRATUIT Zilnic Vouchere Cumparaturi Kaufland Clienti

E-ON, una dintre cele mai mari companii din Romania, a hotarat, si anuntat oficial, ca le ofera zilnic clientilor romani din toata tara vouchere de cumparaturi Kaufland in valoare de 100 de LEI fiecare daca aleg sa respecte o conditie importanta pentru a le primi.

E-ON le cere clientilor din Romania sa activeze primirea facturii electronice pentru serviciile de care beneficiaza in momentul de fata in Romania, iar fiecare client care face asta, e inscris in tombola zilnica prin care se ofera gratuit voucherele de cumparaturi pentru Kaufland.

E-ON spune ca activarea primirii facturii electronice poate fi facuta direct din contul MyLine pe care-l au clientii, sau pe care si-l pot face foarte rapid, deci e important sa participati la aceasta campanie speciala pentru a fi siguri ca nu ratati un premiu care v-ar putea fi de folosi in viata de zi, cu zi.

Kaufland are o varietate de produse care pot fi cumparate cu aceste vouchere pe care E-ON le ofera clientilor, totul facand parte din campania speciala pe care compania a gandit-o pentru a sustine reducerea efectelor schimbarilor climatice, iar reducerea consumului de hartie este o masura importanta.

A venit momentul în care atitudinea ta prietenoasă față de natură este răsplătită! Fiecare lună în care ai activată factura electronică, reprezintă o șansă în plus la extragerile zilnice, în care ai șansa să câștigi câte un card Kaufland de cumpărături, în valoare de 100 de lei!

Activează factura electronică în contul tău Myline aici, și intră automat în tragerea la sorți!