iPhone 14 are Implementata Tehnologie pentru Telecomunicatii prin Satelit

iPhone 14 Implementata Tehnologie Telecomunicatii Satelit

iPhone 14 are implementata tehnologie care ii permite sa ofere servicii de telecomunicatii prin salit, o evolutie naturala si importanta pentru telefoanele mobile, iar dezvaluirea vine inainte ca lansarea noilor telefoane sa aiba loc, pe 7 septembrie.

iPhone 13 are deasemenea implementata tehnologie care permite realizarea de telecomunicatii prin satelit in cazuri de urgenta, adica mesaje text si apeluri telefonice, insa Apple nu a lansat-o din cauza faptului ca nu a gasit parteneri cu care sa o ofere.

E greu de spus daca la conferinta pentru lansarea iPhone 14 va fi adusa in discutie tehnologia care permite telecomunicatiile prin satelit, iar asta deoarece Apple nu ar avea finalizate planurile de a oferi aceasta conectivitate cu parteneri capabil sa o sustina.

Unele companii din SUA au anuntat deja planuri de a permite utilizarea satelitilor pentru telecomunicatii, iar iPhone 14 s-ar putea folosi de tot cand va fi lansat, insa ramane de vazut daca Apple va reusi sa isi convinga partenerii sa ofere aceste servicii in timp util.