OFICIAL: Netflix a Publicat Lista Noilor Filme si Seriale Oferite in Romania din Septembrie

OFICIAL Netflix Publicat Lista Noilor Filme Seriale Oferite Romania Septembrie

Netflix are vesti excelente pentru romani chiar astazi, iar asta deoarece cu doar cateva zeci de minute in urma a publicat primele informatii oficiale cu privire la filmele si serialele care vor fi lansate in cursul lunii septembrie pentru noi in platforma de streaming.

Netflix ne ajuta sa urmarim cele mai bune filme si seriale care vor fi disponibile in cursul saptamanilor urmatoare pentru toata lumea, iar lista incepe cu lansarile din 1 septembrie, mai exact: Off the Hook, Love in the Villa, Contagion, Men in Black 3, Nocturnal Animals, The Other Boleyn Girl si Vanilla Sky, majoritatea filme vechi.

Lansarile continua cu Devil in Ohio, Dated and Related, Chef’s Table: Pizza, The Anthrax Attacks, sezonul 5 al Cobra Kai, Narco-Saints, sezonul 2 al Terim, Fate: The Winx Saga, sezonul 2 al Love is Blind: After the Altar, Do Revenge, Fortune Seller: A TV Scam, Iron Chef Mexico, Athena, Lou, sezonul 5 al Dynasty, Blonde, sezonul 6 al Inside the World’s Toughest Prisons, sezonul 2 al Too Hot to Handle: Brazil, The Empress si Entergalactic.

Netflix, dupa cum puteti vedea, are zeci de filme si seriale pe care le va lansa pentru noi pana pe 30 septembrie 2022, ele fiind impartite intre prima si a doua jumatate a lunii, cu pauze mai mari intre lansari in prima jumatate a lunii septembrie, dupa cum puteti vedea.

Netflix va lansa toate aceste noutati pentru toti abonatii din Romania in zilele din program incepand cu ora 10:00 a fiecarei zile, asa cum se intampla de obicei cu orice fel de titlu pe care platforma il pune in distributie, fie ca este vorba despre un titlu nou, sau vechi.