DACIA Duster 3: 3 IMPORTANTE Schimbari Asteptate pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 3 IMPORTANTE Schimbari Asteptate Noul SUV

DACIA Duster 3 este in pregatire pentru lansare, compania DACIA avand planuri foarte importante in ceea ce priveste masina la care lucreaza de cativa ani buni, iar 3 schimbari importante sunt aproape sigure, conform zvonurilor de pana acum.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata intr-o versiune care are ceasuri de bord complet digitale, da, ceva ce pare foarte departe de o masina care este produsa de catre DACIA, insa ideea in sine nu e tocmai greu de crezut, avand in vedere planurile companiei vis-a-vis de noile modele.

DACIA ar putea sa nu ne surprinza cu noi ceasuri de cord complet digitale, insa o crestere a spatiului intern de care beneficiaza pasagerii este totusi ceva asteptat si mult mai sigur decat o crestere a nivelului de tehnologizare pentru bord, imbunatatirea fiind totusi una naturala.

DACIA Duster 3 cu ceasuri de bord digitale, portbagaj mai mare

Noul SUV cu mai mult spatiu interior va oferi cu siguranta un nivel de confort imbunatatit pentru toti oamenii, iar asta ar fi o schimbare extrem de importanta, avand in vedere modelele concurente care exista pe piata, dar si asteptarile pe care le au oamenii de la masina.

DACIA Duster 3 nu ar urma sa fie cu mult mai mare decat modelul vandut acum de catre cei de la DACIA, insa chiar si asa, se pare ca am putea asista la o crestere a spatiului interior, dar nu doar in habitaclu, ci inclusiv in portbagaj, conform anumitor zvonuri.

DACIA Duster 3 ar putea avea un portbagaj mult mai incapator pentru romanii care vor cumpara masina, fara a se spune clar cu cat ar putea creste dimensiunile, insa zvonurile legate de masina sugereaza faptul ca am putea avea parte de schimbari bune din acest punct de vedere.

DACIA ar intentiona sa prezinte Duster 3 undeva in cursul toamnei anului viitor pentru clientii din Europa, si nu numai, vanzarile urmand a incepe abia in prima parte a anului 2024, doar ca inca nu se stie foarte clar cam cand s-ar putea intampla si acest lucru, cel putin deocamdata.