Orange ii Notifica pe Clienti, ce da GRATUIT si Cum Poti Profita

Orange Notifica Clienti GRATUIT Cum Poti Profita

Orange ii notifica pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce da gratuit in momentul de fata, si cum poate profita toata lumea de ceea ce se intampla, iar asta pentru ca vorbim despre bani oferiti gratuit clientilor Orange Money care aduc clienti noi, cu detalii in aceasta pagina.

Orange Romania deruleaza acest program de cateva luni de zile in Romania pentru clientii din toata tara, iar daca reusim sa convingem alte persoane sa foloseasca platforma financiara, atunci putem primi bani in schimbul activarii unui cont.

Orange are pe website-ul sau mai multe detalii despre aceasta promotie care este in plina derulare in momentul de fata, insa mai jos aveti explicatiile pe care le ofera grupul de telecomunicatii pentru oricare dintre romanii interesati.

Ești client Orange Money? Recomandă din aplicație cardul de credit Orange Money unui prieten. Sunt eligibile pentru bonus recomandările făcute către persoane fizice, cu vârsta între 22 și 75 de ani, cu domiciliul/ reședința în România.

Accesează din meniul aplicației butonul ”Recomandă Orange Money”. Distribuie apoi câte un link unic de acces fiecărui prieten.

Primești bonus 150 lei, pentru fiecare recomandare a cardului de credit Orange Money pe care o faci prietenilor tăi, în urma căreia aceștia: activează un card de credit Orange Money până pe 31 octombrie 2022.

Utilizează cardul de credit Orange Money pentru o tranzacție de plată de minimum 50 lei, la POS sau pe internet, până pe 15 noiembrie 2022 inclusiv.

Sunt excluse tranzacțiile efectuate pentru cazinouri, pariuri, alimentarea altor conturi de plăți prin intermediul cardului de credit Orange Money.

Vei primi bonusul în contul tău Orange Money, în ziua în care prietenul va efectua prima tranzacție de plată de minimum 50 lei, conform condițiilor de mai sus.