IMPORTANT Anunt al Telekom cu Masurile Luate pentru Clientii Romani

IMPORTANT Anunt Telekom Masurile Luate Clientii Romani

Telekom i-a anuntat astazi pe clientii din intreaga tara in legatura cu impactul masurilor pe care a decis sa le ia in cursul ultimelor 6 luni de zile, iar asta pentru ca vorbim despre noi investitii majore care au fost facute de catre grupul de telecomunicatii in tara noastra.

Telekom vorbeste mai jos despre investitiile majore facute in ceea ce priveste acoperirea pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca in ultimele 6 luni acoperirea pentru serviciile de telecomunicatii a crescut in peste 440 de zone urbare si rurale cu 345.000 de locuitori.

In urma vanzarii diviziei de servicii fixe a Telekom Romania catre Orange Romania, compania care a ramas cu divizia de servicii mobile se concentreaza pe imbunatatirea semnificativa a serviciilor pe care le ofera pentru clientii din toata Romania.

Telekom Romania a facut investitii mari pentru a le putea oferi clientilor acoperire mai mare pentru servicii, si implicit calitate mai buna pentru ele, astfel ca in final vorbim despre vesti bune pentru noi, si cel mai probabil ele vor continua sa vina in anii urmatori.

Îmbunătățim constant rețeaua, ca tu să te bucuri de mobil așa cum vrei!
Telekom Romania Mobile își continuă eforturile pentru a oferi clienților cea mai potrivită rețea pentru comunicare nelimitată.

Doar în ultimele 6 luni, acoperirea Telekom a crescut în peste 440 de zone urbane și rurale cu 345.000 de locuitori. Iar în 42 de localități izolate, Telekom este singurul operator de telefonie mobilă prezent în zonă, oferind locuitorilor oportunități nelimitate de socializare, informare, educație și petrecerea timpului liber.

Verifică pe website dacă te afli într-o zonă de acoperire Telekom Romania Mobile.