IMPORTANT Anunt al Telekom pentru Toti Clientii din Toata Romania

IMPORTANT Anunt Telekom Toti Clientii Toata Romania

Telekom a publicat un anunt foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta deoarece le aduce in atentie ceva despre care trebuie sa stie oricare dintre ei in momentul de fata, grupul de telecomunicatii vorbind despre apelurile 4G, VoLTE, care sunt acum disponibile pentru noi.

Telekom le spune clientilor ca multumita acestei tehnologii ne putem bucura de apeluri care se conecteaza instant, dar si care au oca litate mai buna decat cele normale, tehnologia fiind oferita si de catre alte companii din Romania, dar iata ca acum ajunge inclusiv la acest grup de telecomunicatii.

Pentru a beneficia de serviciul de apeluri 4G, clientii Telekom Romania trebuie sa aiba un telefon compatibil, ceva ce poate fi verificat intr-o lista care este disponibila direct pe website-ul companiei in momentul de fata pentru oricare dintre romanii care sunt interesati sa o faca.

Telekom Romania vrea sa le ofere clientilor din tara noastra cea mai buna experienta cand vine vorba despre serviciile de care ei pot beneficia, asa ca merita sa aveti in vedere inclusiv functia pentru apeluri 4G in momentul de fata pentru a va bucura de calitatea cea mai buna disponibila.

Vrei calitate mai bună a convorbirilor tale? Acum poți, cu apeluri 4G prin VoLTE!

Apelul tău se conectează instant! Mai mult decât atât, ai acces la internet 4G în timp ce vorbești la telefon. Așa, vei putea trimite pe grup toate locațiile cool pe care le găsești.

Verifică ce pași trebuie să urmezi pentru a activa voce 4G prin VoLTE și dacă telefonul tău este compatibil!