Orange da GRATUIT 100 de LEI Clientilor Romani, Cum ii Poti Obtine

Orange GRATUIT 100 LEI Clientilor Romani Cum Poti Obtine

Orange ii informeaza pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca le da gratuit bani daca aleg sa-I foloseasca unul dintre serviciile pe care grupul de telecomunicatii ni-l ofera in momentul de fata, si vorbim despre platforma financiara Orange Money, care este surprinzator de populara, cu detalii in aceasta pagina.

Orange le spune romanilor din toata tara ca daca isi activeaza un card de credit pentru Orange Money si il folosesc pentru plati de minim 50 de LEI, primesc automat un bonus de 100 de LEi pentru ca au decis sa isi activeze un card de credit de la grupul de telecomunicatii in momentul de fata.

Decizia pe care o vedem de la Orange Romania in momentul de fata este una foarte interesanta, dar nu e pentru prima oara cand grupul de telecomunicatii le ofera romanilor bani pentru utilizarea serviciilor sale financiare in Romania, dar cu siguranta nu va fi ultima oara, in final.

Orange Romania mai are si multe alte promotii extrem de interesante pe care le ofera pentru clientii din toata tara in momentul de fata, si merita sa profitati de ele chiar acum inainte ca acestea sa dispara in totalitate din cadrul promotiilor pe care le are compania.

Primești 100 lei bonus de bun venit, dacă activezi cardul de credit și îl folosești pentru o primă plată de minimum 50 lei.

Bonusul se alocă automat, după ce obții cardul de credit din aplicația Orange Money și faci o plată de minimum 50 lei, în magazine sau online. Pentru plată poți folosi cardul fizic sau cardul digital de pe smartphone sau smartwatch.

Oferta este dedicată clienților Orange Money noi sau existenți care activează cardul de credit în perioada campaniei. Bonusul se acordă unui client o singură dată, pe perioada campaniei.