iPhone 14 Pro: Imaginea care Ne arata cat de Mari vor fi Noile Camere

iPhone 14 Pro Imaginea care Ne arata cat de Mari vor fi Noile Camere

iPhone 14 Pro vine cu o schimbare majora fata de iPhone 13 Pro, iar cu putin timp inaintea lansarii din aceasta seara, iata ca avem ocazia de a vedea exact ce urmeaza sa ne fie oferit de catre compania Apple in momentul in care telefoanele vor ajunge in magazine pentru achizitie.

iPhone 14 Pro urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple cu noi camera mai mari, fata de cele care exista in iPhone 13 Pro, iar imaginea de mai jos demonstreaza cat se poate de bine cat de mari vor fi diferentele intre ceea ce avem disponibil acum, si ceea ce va fi anuntat in mod oficial.

Apple ar fi integrat camere de 48 de megapixeli in cele doua modele iPhone 14 Pro, o crestere majora in comparatie cu actualele camere de 12 megapixeli din telefoanele aflate la vanzare, iar dimensiunea senzorilor de imagine este substantial marita pentru aceste noi componente.

Desi va exista cu siguranta o diferenta intre calitatea imaginilor si filmelor facute folosint iPhone 14 Pro, in comparatie cu iPhone 13 Pro, cat de mare va fi aceasta ramane sa vedem abia dupa ce telefoanele vor fi vandute efectiv oamenilor si vor putea fi facute teste pentru ele.

iPhone 14 Pro Imaginea care Ne arata cat de Mari vor fi Noile Camere foto