Precomanda iPhone 14 si iPhone 14 Pro la eMAG Incepand de Astazi

Precomanda iPhone 14 iPhone 14 Pro eMAG

Precomanda iPhone 14 si iPhone 14 Pro la eMAG incepand de astazi, cel mai mare magazin online din Romania anuntand in mod oficial faptul ca noile telefoane mobile pe care le vinde compania Apple vor putea fi precomandate prin aceasta pagina chiar incepand de astazi, o premiera pentru Romania.

iPhone 14 si iPhone 14 Pro sunt oferite pentru precomanda in Romania in aceeasi zi in care restul lumii le are disponibile, o premiera pentru tara noastra, iar cei de la eMAG ne spun ca le vom putea cumpara incepand cu ora 15:00, dar livrarile vor incepe o saptamana mai tarziu, in data de 16 septembrie.

eMAG va vinde la precomanda toate modelele de telefoane iPhone 14 si iPhone 14 Pro in aceasta pagina, asta in timp ce Apple Watch 8 si Apple Watch Ultra pot fi deja precomandate prin aceasta pagina, deci puteti sa va cumparati aproape toate modelele noi de produse ale companiei Apple chiar din 9 septembrie.

Lansarea iPhone 14 si iPhone 14 Pro in Romania nu va cuprinde doar eMAG, iar asta pentru ca si Orange, Vodafone, sau Telekom vor avea telefoanele disponibile pentru precomanda, si operatorii ar putea sa inceapa deasemenea sa ofere telefoanele spre achizitie tot incepand cu ora 15:00 pentru clientii care sunt dornici sa le cumpere azi.

Aseară, o lume întreagă a aflat despre noile produse #Apple.

Precomandă începând cu 9 septembrie ora 15:00 și vei putea să te numeri printre primii care se pot bucură de tehnologia și designul de ultimă generație!