WhatsApp: 3 Noutati SECRETE in aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp 3 Noutati SECRETE aplicatia iPhone Android

WhatsApp lucreaza la schimbari importante pentru aplicatia disponibila pentru telefoanele iPhone si Android in momentul de fata, iar unele dintre ele intrec asteptarile multora dintre utilizatori, mai ales ca sunt oferite la foarte mult timp dupa ce au venit si cereri insemnate pentru ca ele sa fie disponibile.

WhatsApp face o prima schimbare interesanta prin implementarea unei noi scurtaturi pentru accesarea camerei direct din interfata de conversatii, dupa cum puteti vedea mai jos, ea fiind disponibila deocamdata doar pentru cei care testeaza versiunea beta a aplicatiei, si nu se stie cand va fi lansata.

WhatsApp 3 Noutati SECRETE aplicatia iPhone Android scurtatura camera

O alta schimbare de interes pe care o face WhatsApp Messenger are legatura cu meniul privind setarile de intimitate ale aplicatiei, acesta fiind mutat in sectiunea principala de setari a aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel incat optiunile sa poata fi mult mai usor accesate de catre cei interesati acum.

WhatsApp 3 Noutati SECRETE aplicatia iPhone Android intimitate securitate

WhatsApp Messenger lucreaza deasemenea la extinderea functionalitatii care ne permite sa combinam grupurile de conversatii in comunitati, ceva ce desigur ca era asteptat de foarte multa vreme de catre foarte multa lume, iar acum vedem ca procesul testare continua in versiunile beta ale aplicatiei inainte de lansare.

WhatsApp 3 Noutati SECRETE aplicatia iPhone Android comunitati beta

WhatsApp lucreaza la foarte multe modificari importante pentru utilizatorii sai din intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa ne ofere multe modificari bune in perioada urmatoare, ele fiind testate in versiunea beta a aplicatiei inainte de a fi disponibile in versiunea finala a aplicatiei.