Rusia se Retrage din Izyum, Ucraina a Eliberat deja Orasul

Ruse se Retrage din Izyum, Ucraina a Eliberat deja Orasul

Rusia s-ar fi retras din orasul Izyum din regiunea Donetsk, o miscare complet surprinzatoare care arata ca ofensivele ucrainiene din zona au foarte mare succes, iar asta deoarece acel oras a fost atacat indelung de catre armata rusa, a fost cucerit cu greu, iar acum a fost abandonat de catre ea.

Soldatii armatei Ucrainei au confirmat intrarea in orasul Izyum deja, deci vorbim despre ceva care vine ca o veste extrem de buna care confirma inca o data ca armele pe care ucrainienii le-au primit sunt folosite cu pricepere si succes impotriva armatei ruse, si asta ar putea incuraja trimiterea altora in viitor.

“Surse din Donețk confirmă retragerea Rusiei din Izium, regiunea Harkiv. Daniil Bezsonov, un lider proxy rus în regiunea Donețk, a scris pe canalul său personal Telegram că trupele ruse s-au retras din Izyum și din alte câteva așezări din regiunea Harkov.

Izyum a fost un bastion cheie al forțelor ruse din estul Ucrainei de când a fost ocupat la sfârșitul lunii martie. Brigada 25 Aeropurtată a Ucrainei a publicat un videoclip cu soldații săi în Izyum. Mai devreme, pe 10 septembrie, împuterniciții ruși au spus că trupele ruse s-au retras din Izyum și din alte câteva așezări din regiunea Harkov.”