Surprinzatoare Hotarare a Netflix, ce vom Vedea in Platforma de Streaming

Surprinzatoare Hotarare Netflix vom Vedea Platforma Streaming

Netflix a luat o hotarare extrem de importanta care ne arata cat de mare este interesul de a ne oferi cat mai multe dincolo de filme si seriale in momentul de fata, astfel ca vorbim despre o masura a companiei americane in baza careia a fost incheiat un parteneriat cu Ubisoft pentru dezvoltarea de jocuri.

Netflix si Ubisoft vor lansa impreuna jocuri importante in viitor care vor fi disponibile direct in cadrul platformei de streaming video la cerere, iar asta pentru ca de ceva vreme platforma are deja jocuri diverse disponibile, doar ca ele nu au totusi “priza” chiar atat de mare la abonatii din intreaga lume.

Ubisoft este una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de jocuri, iar in baza acordului cu Netflix, trei jocuri vor fi lansate in cadrul platformei de streaming in 2023, inclusiv unul bazat pe foarte celebra serie Assassin’s Creed, astfel ca ar trebui sa avem parte de titluri foarte interesante.

Netflix va avea dezvoltat inclusiv un joc bazat pe Mighty Quest, plus inca lunul bazat pe Valiant Hearts, astfel ca vorbim despre diversitate oferita cu aceste titluri pe care compania americana vrea sa le ofere pentru abonatii din toata lumea cat mai curand, o idee extrem de buna pentru noi toti, in final.

“Netflix a făcut echipă cu Ubisoft, una dintre cele mai mari companii de jocuri video din Europa, în timp ce gigantul de streaming încearcă să-și consolideze afacerea de jocuri de noroc. Serviciul de streaming din California va lansa anul viitor trei noi jocuri mobile bazate pe jocurile Ubisoft, inclusiv cel mai de succes titlu Assassin’s Creed.”