Vladimir Putin a Refuzat sa Semneze un Acord de Pace cu Ucraina

Vladimir Putin Refuzat Semneze Acord Pace Ucraina

Vladimir Putin a refuzat in luna februarie sa semneze un acord de pace cu Ucraina, iar asta desi adjunctul sefului cancelariei prezidentiale ar fi ajuns la o intelegere cu reprezentantii ucrainieni, ei fiind de acord sa renunte la planurile tarii de a mai adera la NATO, dar asta nu a fost de ajuns.

Vladimir Putin a decis sa refuze sa semneze acel acord si sa initieze razboiul din Ucraina, iar asta deoarece liderul de la Kremlin dorea sa anexeze anumite regiuni ale tarii vecine, asa cum a facut deja cu Crimea, astfel ca am ajuns la razboiul care dureaza de aproape 7 luni de zile deja, si pare a fi departe de final.

“Putin a respins acordul de pace cu Ucraina recomandat de consilierul său. În februarie, Vladimir Putin a respins un acord cu Ucraina care prevedea că Kievul renunță la dorința de a adera la NATO. Reuters nu a putut verifica dacă acordul a fost încheiat înainte sau imediat după invazie.

Potrivit Reuters, acordul la care a ajuns Dmitri Kozak, adjunctul șefului de cabinet al Kremlinului, nu a satisfăcut ambiția lui Putin de a anexa părți din teritoriul ucrainean, așa că a fost renunțat. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a negat raportul, spunând că nu are nimic de-a face cu realitatea.”