WhatsApp: Masura SECRETA, ce Schimba pentru iPhone si Android

WhatsApp Masura SECRETA Schimba iPhone Android

WhatsApp pregateste in secret in momentul de fata o schimbare foarte importanta pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca vrea sa le ofere utilizatorilor de telefoane iPhone si Android ceva care nu era asteptat de catre foarte multa lume, dar ceva ce vine ca o schimbare foarte buna, in final, pentru noi.

WhatsApp a inceput prin primavara sa dezvolte o noua functie pentru iPhone si Android care urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a edita mesajele pe care le-am trimis catre alte persoane, ceva ce vine ca o surpriza majora pentru ca nimeni nu se astepta sa vada asa ceva de la aplicatia de mesagerie.

Conform unei imagini din primavara, cei de la WhatsApp Messenger vor implementa in interfata de scriere a mesajelor o noua optiune de interactiune cu acestea, iar ea va permite editarea mesajelor trimise, dar inca nu se stie pentru ce perioada de timp dupa ce le-am expediat catre o alta persoana.

WhatsApp Messenger continua acum sa lucreze la aceasta functionalitate, iar o noua captura de ecran facuta in cadrul aplicatiei de mesagerie ne arata ca pentru a beneficia de sistem, dar si pentru a vedea mesajele editate de alte persoane, trebuie sa avem instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei.

WhatsApp Masura SECRETA Schimba iPhone Android editare mesaje notificare

WhatsApp va bloca posibilitatea de a vedea mesajele editate in versiuni ale aplicatiei care nu au acest sistem implementat, astfel ca dupa lansarea sa, va trebui sa va asigurati ca aveti cea mai recenta versiune a aplicatiei instalata in dispozitivele voastre pentru a va putea bucura de sistem in iPhone si Android.

WhatsApp Masura SECRETA Schimba iPhone Android editare mesaje