Vladimir Putin Continua sa Ceara Cucerirea Intregii Regiuni Donbas din Ucraina

Vladimir Putin Continua sa Ceara Cucerirea Intregii Regiuni Donbas din Ucraina

Vladimir Putin a afirmat ca Rusia este in continuare hotarata sa ocupe intreaga zona Donbas, pe care se chinuie sa o cucereasca de vreo 7 luni deja, presedintele rus spunand ca armata sa ocupa tot mai multe, si mai multe, teritorii in ciuda contraofensivelor ucrainienilor, dar si ca doar o parte din armata e implicata in razboi.

Vladimir Putin spune ca Rusia vrea in continuare sa denazifice si sa demilitarizeze Ucraina, ceva ce nu se intampla chiar conform planului, iar asta pentru ca in ultimele 7 luni ucrainienii au primit mai multe arme ultra-moderne decat in deceniile trecute de la caderea comunismului, devenind mult, mult, mai puternici.

“Ocuparea întregului Donbas rămâne principalul obiectiv de război al Rusiei. Dictatorul rus Vladimir Putin a susținut la un summit al Organizației de Cooperare de la Shanghai din Uzbekistan că armata rusă cucerește „din ce în ce mai multe teritorii” în ciuda contraofensivei ucrainene.

El a adăugat că doar o parte din armata rusă este angajată în război. Scopul inițial de război al Rusiei a fost „de-nazizarea” și „demilitarizarea” Ucrainei – termeni propagandistici care implică dezlipirea Ucrainei de suveranitatea sa.”