Kaufland Trage un Semnal de ALARMA pentru MILIOANE dintre Romani

Kaufland Trage Semnal ALARMA MILIOANE Romani

Kaufland trage un semnal de alarma foarte important pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor oamenilor ceva extrem de important care ar trebui sa fie in atentia lor, mai exact cat de importanta este protejarea apelor pentru a asigura o calitate cat mai buna.

Kaufland trage acest semnal de alarma cu ocazia Zilei Internationale a Monitorizarii Calitatii Apei, iar asta pentru ca este extrem de important ca toata lumea sa beneficieze de apa potabila, si nu numai, de calitate cat mai buna in fiecare zi, iar toata lumea trebuie sa contribuie la acest lucru acum.

Mesajul de mai jos, publicat de catre Kaufland Romania pentru milioane de romani, are in centru faptul ca un litru de ulei alimentar uzat poate polua un milion de litri de apa, deci trebuie evitata cu orice pret poluarea apei intr-un asemenea mod deoarece curatarea ei este extrem de dificila, din pacate.

Kaufland Romania sustine, conform mesajului de mai jos, protejarea apelor din intreaga lume pentru ca omenirea sa beneficieze de apa de calitate cat mai buna, iar acest lucru este foarte important si in Romania, unde extrem de multa lume are nevoie de apa potabila in propria casa, dar oferirea sa nu e simpla.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Monitorizării Calității Apei vrem să tragem un semnal de alarmă și să evidențiem cât de importantă este protejarea apelor.

Știai că un singur litru de ulei alimentar uzat poate polua un milion de litri de apă? Alege să-l reciclezi și protejează apele care ne înconjoară!