Volodimir Zelenski Anunta Localitatile pe care Ucraina Vrea za le Elibereze Acum

Volodimir Zelenski Anunta Localitatile pe care Ucraina Vrea za le Elibereze Acum

Volodimir Zelenski a publicat un mesaj extrem de important prin care le vorbeste oamenilor din intreaga lume despre victoriile foarte importante pe care le-au inregistrat soldatii armatei ucrainiene in eliberarea localitatilor pe care le-au avut in cale, si anunta alte orase care vor fi eliberate.

Izyum, Balakliya, Kupyansk și regiunea Harkov în general sunt orașele și comunitățile pe care le-am eliberat. Aceste cuvinte se aud acum. Se aud peste tot.

Se aud și Mariupol, Melitopol și Kherson, dar vor suna și mai des și mai tare când îi vom elibera.

Donețk, Horlivka și Luhansk – vor fi și ei audiați. Dzhankoy, Yevpatoriya, Yalta – și ei vor, de asemenea. Categoric.

Nu vorbim despre ceea ce nu este al nostru. Numai cuvintele noastre, cuvintele ucrainene, sunet. În fiecare dimineață, în fiecare după-amiază, în fiecare seară, în fiecare noapte – de 207 zile deja.

Sună mulțumită Forțelor Armate ale Ucrainei, mulțumiri Forțelor de Operațiuni Speciale, mulțumiri Direcției Principale de Informații, mulțumiri Serviciului de Securitate al Ucrainei, mulțumiri apărării teritoriale, grănicerilor și întregului sistem al Ministerului. de Afaceri Interne – de la Garda Națională și Poliția Națională până la salvatorii Serviciului de Stat de Urgență.

Cele mai importante cuvinte care se aud datorită lucrătorilor noștri medicali și transportatorilor noștri, mulțumiri lucrătorilor din energie și voluntarilor, mulțumiri luptătorilor frontului informațional și educatorilor, mulțumiri diplomaților și multor altora care își fac treaba într-un mod care ne face pe toți mai puternici . Ne întărește capacitatea de a lupta și de a câștiga.