Anuntul Oficial al Lui Volodimir Zelenski Privind Razboiul din Ucraina

Anuntul Oficial al Lui Volodimir Zelenski Privind Razboiul din Ucraina

Volodimir Zelenski anunta ca armata Ucrainei a inceput sa puna in aplicare masuri care sa stabilizeze situatia din regiunea Harkov, acolo unde se incearca o mentinere a pozitiilor castigate deja, totul pentru ca armata Rusiei sa nu aiba capacitatea de a le mai recuceri.

Volodimir Zelenski spune ca acei oameni care au venit si ocupa teritoriul Ucrainei au inceput sa se panicheze, si am vazut deja cereri de alipire a unor teritorii la Rusia, insa ramane de vazut cand, sau cum, s-ar putea intampla asa ceva, in final.

Regiunea Harkov – stabilizăm situația, ne menținem pozițiile. Cu fermitate. Atât de ferm încât ocupanții intră în panică tangibil. Acum suntem încrezători că ocupanții nu vor avea niciun punct de sprijin pe pământul ucrainean.

Ritmul este foarte important acum. Ritmul de stabilizare în zonele eliberate. Ritmul de mișcare al trupelor noastre. Ritmul restabilirii vieții normale în teritoriul eliberat.

Zilele acestea, la Londra a avut loc o ceremonie de rămas bun pentru Regina Elisabeta a II-a. Ucraina și-a onorat memoria la un nivel înalt – au fost prezenți Prim-ministrul Ucrainei și Prima Doamnă.

Printre milioanele de oameni care au venit să-i aducă omagiu Majestății Sale, s-au numărat mulți ucraineni. Sunt recunoscător tuturor ucrainenilor din Regatul Unit care le-au arătat prietenilor noștri britanici în acest moment trist că Ucraina este alături de ei.