Vladimir Putin va Tine un Discurs Important Dimineata pentru Rusi

Vladimir Putin va Tine un Discurs Important Dimineata pentru Rusi

Vladimir Putin va vorbi in aceasta dimineata cu poporul rus pentru prima oara de la debutul razboiului din Ucraina si pana acum, discursul fiind unul inregistrat, initial dezvaluindu-se ca ar urma sa fie difuzat seara trecuta, dar va fi difuzat azi pentru ca toata Rusia sa il poata vedea.

Vladimir Putin are decizii foarte grele in fata din moment ce Rusia se chinuie in fata contraofensivelor ucrainiene pe multiple fronturi, insa chiar si asa, e improbabil ca razboiul sa se termine, analistii asteptandu-se la ce este mai rau in perioada urmatoare pentru Ucraina.

“Discursul lui #Putin este așteptat între orele 9:00 și 10:00, ora Moscovei, pe 21 septembrie. Potrivit sursei canalelor #Russian Telegram, grupurile de difuzare ale posturilor de televiziune și radio rusești au avertizat chiar despre acest interval orar pentru gazda #Kremlinului. Vorbire.

Adresa înregistrată a lui Putin va fi afișată mâine dimineață, „când se va trezi Orientul Îndepărtat”, transmite Forbes, citând surse din administrația proprietarului Kremlinului.”