WhatsApp face o Schimbare URIASA pentru Telefoanele Android Acum

WhatsApp face Schimbare URIASA Telefoanele Android Acum

WhatsApp face in sfarsit una dintre cele mai importante, si mai asteptate, schimbari pentru telefoanele cu sistem de operare Android, una despre care ar trebui sa stie toti cei care folosesc aceste telefoane mobile in viata de zi, cu zi, iar asta pentru ca vorbim despre un beneficiu major.

WhatsApp a implementat in vara in versiunea pentru iOS a aplicatiei sale o functie care ii permite sa se interconecteze cu API-ul pentru sistemul Do Not Distrub in ideea de a prelua informatii cu privire la apelurile pierdute atat timp cat sistemul a fost activ in telefoanele iPhone.

Avand in vedere ca functia este una foarte importanta, cei de la WhatsApp Messenger s-au gandit ca ea ar fi utila inclusiv in telefoanele Android, asa ca a fost implementat deasemenea suport pentru ele in ceea ce priveste API-ul Do Not Disturb care exista in cadrul sistemului de operare.

WhatsApp Messenger, dupa cum puteti vedea si mai jos, va afisa atat in conversatii, cat si in lista de apeluri, o notificare cu privire la un apel pierdut de la o anumita persoana, ceva ce desigur ca ne va oferi posibilitatea de a contacta acea persoana pentru a discuta cu ea, sau nu.

WhatsApp face aceste schimbari pentru ca e nevoie de implementarea unor modificari menite sa imbunatateasca experienta de utilizare a aplicatiei pe telefoanele Android, iar ceea ce vedem ca este adaugat vine ca o veste extrem de buna, mai ales ca mai sunt si multe alte schimbari pregatite in perioada urmatoare.

WhatsApp face Schimbare URIASA Telefoanele Android Acum do not disturb android