Enel: IMPORTANTA Informare, Ce Trebuie sa Stie Clientii din Toata Romania

Enel IMPORTANTA Informare Trebuie Stie Clientii Toata Romania

Enel, una dintre cele mai importante si mai mari companii ce livreaza energie electrica si gaze naturale, le transmite tuturor clientilor din Romania un foarte important mesaj oficial despre care ar trebui sa stie toti dintre ei daca vor sa beneficieze de posibilitatea de a primi mai rapid facturile.

Enel le spune romanilor despre faptul ca daca isi activeaza serviciul Factura prin SMS, vor avea posibilitatea de a primi direct prin SMS factura pe care o au de platit, si o pot verifica rapid pentru a o achita la fel de rapid atunci cand au nevoie sa faca acest lucru, si eventual nu sunt acasa.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Enel Romania ne ofera mai multe modalitati de a activa acest serviciu direct din contul nostru de client accesibil fie prin intermediul aplicatiei pentru iPhone si Android, fie prin intermediul website-ului pe care il are compania pentru noi.

Enel Romania spune ca plata acestor facturi se face prin modalitatile clasice, dar important de stiut este ca daca ea este primita prin SMS, atunci nu se mai trimite factura prin emai, sau prin posta, deci ar trebui sa va ganditi bine inainte de a activa acest serviciu in acest moment, sau nu.

Activează-ți serviciul Factura prin SMS și obții factura pe telefon – o primești, o verifici și o plătești, totul cât ai spune…SMS. Ai la dispoziție mai multe modalități de activare a acestui serviciu.Din contul tău MyEnel, accesând secțiunea Contul meu. Prin intermediul agenților din Call Center, la numărul de telefon 021 9977. Din magazinele Enel, tot cu datele tale de client.

Factura aferentă unui cod de plată poate fi trimisă prin SMS către un singur număr de telefon, cel folosit la activarea serviciului. Primirea facturii prin SMS înseamnă că aceasta nu va mai fi trimisă prin poștă sau email. Excepție fac notificările de plată și preavizele de deconectare, care vor fi trimise în format fizic, prin poștă.