LIDL Romania da Gratuit 100 de Carduri de Cumparaturi de 100 de LEI si Telefoane Samsung

LIDL Romania Gratuit 100 Carduri Cumparaturi 100 LEI Telefoane Samsung

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania, le transmite clientilor din toata tara faptul ca ofera in aceasta perioada in mod gratuit nu mai putin de 100 de carduri de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare dar si produse de la compania Samsung.

LIDL Romania le spune romanilor ca le ofera aceste premii daca aleg sa ajute compania sa afle ce fel de probleme exista in magazinele sale cand vine vorba despre magazinele in care putem merge pentru a ne face cumparaturile in mod obisnuit, asa ca e sansa noastra de a imbunatati experienta de cumparaturi.

Conform informatiilor care exista pe website-ul celor de la LIDL, pentru a avea sansa de a participa la aceasta campanie speciala, trebuie doar sa facem cumparaturi intr-unul dintre supermarket-urile companiei, apoi sa trimtiem o evaluare pe website-ul sau in legatura cu el.

LIDL va analiza evaluarea facuta de catre noi, pentru care trebuie sa atasam si un bon de cumparaturi din locatie pentru a confirma ca tot ceea ce raportam e real, iar daca indeplinste conditiile de participare, atunci vom fi inscrisi in campania pe care o deruleaza acum in Romania.

LIDL Romania ofera gratuit 100 de carduri de cumparaturi in valoare de 100 de LEI pentru oricare dintre romanii interesati, impreuna cu doua telefoane Samsung GALAXY S20 FE si o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite, iar totul este oferit lunar pentru orice romani interesati de ele.

LIDL Romania Gratuit 100 Carduri Cumparaturi 100 LEI Telefoane Samsung promotie