Rusia ar putea Transforma Crimea intr-un District Federal

Rusia ar putea Transforma Crimea intr-un District Federal

Rusia ar putea crea un district federal special pentru Crimea, conform celor mai recente informatii in legatura cu planurile rusilor in urma refedendumurilor care sunt organizate in momentul de fata in diverse regiuni ocupate din Ucraina, iar asta in ciuda planurilor Ucrainei de a elibera teritoriul.

Rusia ar putea anunga pe 30 septembrie anexarea teritoriilor din Ucraina, iar dupa ce se va intampla acest lucru, iar rusii vor considera aceste teritorii ca facand parte din Federatia Rusa, ar putea extinde amenintarile nucleare cu privire la atacurile care sunt derulate impotriva lor de catre ucrainieni.

“Kremlinul ar putea crea un nou „District Federal al Crimeei” după referendumuri false din Ucraina. Acest nou „district” poate include Crimeea și părți controlate de ruși din regiunile Lugansk, Donețk, Zaporizhzhia și Herson, a raportat Vedomosti, citând surse anonime.

Dmitri Rogozin, fostul șef al Roscosmos, ar putea conduce noul „district”, a scris presa rusă, citând un oficial din Consiliul Federației Ruse și o sursă apropiată de proxy instalați de Moscova în Crimeea.”