ATENTIONAREA pentru Clientii ING Bank, ce Trebuie sa Stie Romanii

ATENTIONAREA Clientii ING Bank Trebuie Stie Romanii

ING Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, are un numar mare de clienti care ii folosesc serviciile in toata tara in momentul de fata, iar ei trebuie sa stie despre o atentionare foarte serioasa acum, iar asta pentru ca au reinceput campaniile de tip phishing, din pacate.

ING Bank are clientii vizati de o noua campanie de tip phishing in momentul de fata, iar mai jos puteti vedea cum arata unul dintre email-urile care ajung la oamenii din toata tara, prin ele hackerii cerand datele personale pe care mai apoi le pot folosi in diverse scopuri, inclusiv pentru a le fura banii din conturi.

In multe randuri cei de la ING si-au anuntat clientii in legatura cu problema pe care o genereaza campaniile de tip phishing de acest gen in Romania, astfel ca nu vorbim despre ceva care sa nu fie cunoscut, insa din pacate multa lume nu stie cum sa identifice in mod corect atacurile de acest gen.

ING are pe website-ul sau o gama detaliata de informatii cu privire la ceea ce inseamna protejarea impotriva atacurilor de tip phishing, iar asta pentru ca este nevoie de cunostinte pentru a sti cum anume sa nu va lasati pacaliti de cei care vor sa va faca rau in momentul de fata.

ING Bank poate sa va ofere ajutorul in cazul in care ati devenit victimele unui atac de acest gen, insa e mai bine sa nu ajungeti in situatia de a fi afectati de o problema de acest gen, pentru ca e posibil sa nu existe o solutie pentru problema voastra, din pacate, asa ca protejati-va cat puteti.

ATENTIONAREA Clientii ING Bank Trebuie Stie Romanii amenintare