SUA cere Ajutorul Chinei si Indiei pentru a Preveni un Atac Nuclear al Rusiei

SUA cere Ajutorul Chinei si Indiei pentru a Preveni un Atac Nuclear al Rusiei

SUA cere ajutorul Chinei si Indiei pentru a preveni un atac nuclear lansat de catre Vladimir Putin in Ucraina, sperand ca liderii acestor doi aliati foarte importanti ai Rusiei sa aiba putere de convingere asupra presedintelui rus, care ameninta fara oprire ca va lansa atacuri de acest gen impotriva ucrainienilor.

SUA este dispusa sa faca aproape orice pentru a impiedica un razboi nuclear, insa situatia este tot mai complicata in Ucraina, iar asta pentru ca Rusia urmeaza sa anunte maine anexarea a inca 4 regiuni ale tarii, si mai apoi probabil ca va lansa amenintari mai dure privind atacurile nucleare pentru a le proteja.

“SUA le cere Chinei și Indiei să-l convingă pe Putin să nu folosească arme nucleare. The. Oficialii americani îndeamnă țările din regiunea Pacificului să facă presiuni asupra lui Putin și să-i comunice că folosirea armelor nucleare va avea un răspuns dur, relatează Politico.

„Într-o serie de conversații cu țări din regiunea Indo-Pacific – aliat, partener sau altcineva – am subliniat importanța de a vorbi cu o singură voce împotriva folosirii armelor nucleare în Ucraina”, a declarat un stat de conducere fără nume. Oficialul departamentului a spus Politico.”