Raiffeisen Bank da GRATUIT Clientilor Vouchere de 500 de LEI si o Masina

Raiffeisen Bank GRATUIT Clientilor Vouchere 500 LEI Masina

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le ofera gratuit pentru oricine este dornic in momentul de fata sa participe la o campanie speciala care este desfasuarata pana in apropiere de Craciun in toate zonele tarii.

Raiffeisen Bank a decis sa le ofere gratuit clientilor din Romania 1 voucher al eMAG in fiecare dintre cele 30 de zile ale campaniei, 1 voucher Vivre in valoare de 500 de LEI pe zi in ultimele 31 de zile ale campaniei, si 1 voucher Teilor in valoare de 500 de LEI pe zi in ultimele 30 de zile ale campaniei.

Conform regulamentului de participare la aceasta campanie speciala, clientii Raiffeisen trebuie doar sa isi foloseasca cardul de debit pentru plati, indiferent de suma, cat mai des, iar separat de vouchere pot castiga inclusiv un Renault Megane e-Tech de la banca din Romania acum.

Raiffeisen spune ca nu conteaza cum facem platile, sau unde le facem, deci putem sa platim inclusiv cu telefoanele, sau online, pana in data de 14 decembrie, pentru a fi inscrisi in cadrul acestei campanii speciale, deci mai aveti destul timp la dispozitie pentru a castiga premiile oferite.

Plătește cât mai des cu cardul tău de debit Visa de la Raiffeisen, indiferent de sumă, și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre voucherele Teilor, eMAG sau Vivre în valoare de 500 de lei, sau marele premiu: o mașină 100% electrică Renault Megane e-Tech!

Poti sa platesti orice cu cardul tau de debit Visa de la Raiffeisen, indiferent de suma, si intri automat in campanie. De asemenea, poti alege sa platesti cu cardul in magazine sau online, prin RaiPay pentru Android si Huawei, prin Apple Pay pentru iOS si Garmin Pay pentru ceasurile Garmin.

Campanie valabilă până pe 14 decembrie 2022. Consultă regulamentul pe website. Spor la cumpărături.