WhatsApp Dezvaluie o MARE Schimbare pentru iPhone si Android

WhatsApp Dezvaluie MARE Schimbare iPhone Android

WhatsApp face in secret una dintre cele mai mari schimbari pentru aplicatia disponibila pe iPhone si Android, una care vine sa le ofere oamenilor din intreaga lume ceva ce asteptau de extrem de multa vreme, posibilitatea de a invita persoane la apelurile audio/video initiate deja.

WhatsApp a confirmat in mod oficial ca va oferi aceasta functionalitate pentru iPhone si Android, iar acum vedem cum arata totul in versiunea beta a aplicatiei care este disponibila pentru testare pentru un numar mare de utilizatori din intreaga lume in momentul de fata deja.

Conform imaginii de mai jos, cei de la WhatsApp Messenger ne vor permite sa cream link-uri pentru conversatii audio si video pe care le vom putea partaja catre orice fel de persoane, chair si cele care nu se afla in agenda de contacte, pentru a le invita sa participe la aceste conversatii.

WhatsApp Messenger incearca prin aceasta schimbare sa ne ofere ceea ce ne doream de mult mai multa vreme, si ceea ce trebuia sa ne fie oferit in mod oficial de multa vreme, din moment ce alte aplicatii ale platformelor de mesagerie populare ofera aceasta functionalitate pentru noi toti.

WhatsApp mai lucreaza la multe alte schimbari foarte importante despre care ar trebui sa stie foarte multa lume, asa ca ramane doar sa vedem cat va dura pana cand ne vor fi oferite toate aceste noutati, si daca ele vor fi intr-adevar pe masura asteptarilor noastre dupa ce vor fi lansate.

WhatsApp Dezvaluie MARE Schimbare iPhone Android link apel