LIDL Romania a Hotarat sa dea GRATUIT o Masina, 5 iPhone pentru Clientii Romani

LIDL Romania Hotarat GRATUIT Masina 5 iPhone Clientii Romani

LIDL Romania surprinde total cu o hotarare de a le oferi clientilor din toata Romania gratuit o masina, 5 telefoane iPhone 13 Pro si 5 biciclete electrice incepand chiar de astazi, iar pentru a castiga oricare dintre aceste premii nu trebuie sa faceti chiar atat de multe, asa cum e si cazul altor concursuri derulate pana acum.

LIDL Romania a pornit aceasta campanie in ideea de a sarbatori 2 ani de la lansarea LIDL Plus pentru clientii romani, iar premiile sunt o masina BMW Seria 2 Gran Coupe, cele 5 telefoane iPhone 13 Pro si cele 5 biciclete electrice, dar desigur ca masina este principala atractie pentru foarte multa lume.

Pentru a castiga premiile pe care le ofera LIDL in momentul de fata, nu trebuie decat sa cumparati produse de minim 100 de LEI din oricare dintre magazinele sale, sa scanati cardul vostru LIDL Plus la casa de marcat, si sa confirmati inscrierea in cadrul concursului, iar asa veti fi automat inscrisi pentru participare.

LIDL nu impune obligatia de a cumpara doar anumite tipuri de produse din magazinele sale din toata tara, asa ca puteti sa cumparati orice doriti de minim 100 de LEI, dar important este sa scanati cardul LIDL Plus la casa de marcat, pentru ca fara a-l fi scanat, nu veti fi inscrisi in promotia aflata acum in derulare.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate detaliile acestei campanii speciale prin care sarbatoreste 2 ani de LIDL Plus in tara noastra, si merita sa fiti atenti la tot pentru a castiga premiile de care sunteti cu adevarat interesati in momentul de fata, si exista destule pe care ar trebui sa le aveti in vedere azi.

Sarbatorim 2 ani de LIDL Plus. Cumpara de minim 100 de LEI, scaneaza cardul LIDL Plus la casa de marcat, confirma inscrierea si poti castiga! 1x BMW Seria 2 Gran Coupe, 5x iPhone 13 Pro, 3x bicicleta electrica.

LIDL Romania Hotarat GRATUIT Masina 5 iPhone Clientii Romani 2 ani lidl plus