Mesajele lui Zelenski pentru Intreaga Lume privind Razboiul din Ucraina!

Mesajele Zelenski Intreaga Lume Razboiul Ucraina!

Mesajele lui Volodimir Zelenski pentru intreaga lume civilizata cu privire la razboiul din Ucraina ne arata cat de serioasa este situatia in ceea ce priveste luptele care au loc zi de zi, dar sunt si vesti bune legate de eliberarea multor localitati care sunt ocupate de catre rusi.

“Cel puțin de două ori pe zi – dimineața și seara – primesc rapoarte de la militarii noștri.

Săptămâna aceasta, cea mai mare parte a rapoartelor este lista așezărilor eliberate de inamic în limitele operațiunii noastre de apărare.

Asta, știi, e tendința… Recent, cineva a ținut undeva pseudo-referendum, iar când steagul ucrainean este returnat, nimeni nu-și amintește farsa rusă cu niște bucăți de hârtie și niște anexări.

Cu excepția, desigur, agențiile de aplicare a legii din Ucraina. Pentru că toți cei care sunt implicați în orice elemente de agresiune împotriva statului nostru vor fi răspunzători pentru aceasta.

Și le mulțumesc tuturor celor care apropie aceste momente de victorie, care readuce steagul ucrainean la locul care i se cuvine pe pământul ucrainean. Mulțumim tuturor: de la generali la soldați, de la soldați profesioniști, cercetași și servicii speciale – până la voluntari și tuturor celor care ne ajută la apărarea statului.

Am discutat cu președintele francez Emmanuel Macron. Aceștia au discutat despre importanța consolidării sprijinului de apărare al Ucrainei. Atingând subiectul șantajului nuclear din partea Rusiei, aceștia au discutat despre situația de la CNE Zaporizhia, demilitarizarea imediată a acesteia.

Îi mulțumim lui Emmanuel Macron pentru condamnarea fermă a referendumurilor ilegale și a încercărilor de a anexa regiunile Ucrainei de către agresor. Ne așteptăm la o reacție puternică din partea lumii cu privire la acțiunile ilegale ale Rusiei, în special prin creșterea presiunii pentru sancțiuni.”