Yahoo Mail Update Aduce Schimbari Majore pentru Telefoane si Tablete

Yahoo Mail Update Aduce Schimbari Majore pentru Telefoane si Tablete

Yahoo Mail beneficiaza de o noua actualizare astazi, aplicatia pentru telefoane si tablete fiind disponibila cu schimbarile majore pe care le puteti vedea explicate mai jos de catre compania americana.

Lansăm o nouă versiune a aplicației Yahoo Mail, cu un design și funcții reînnoite, care vă ajută să găsiți ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie.

  • Navigarea actualizată vă ajută să găsiți rapid ceea ce căutați. Noile filtre din partea de sus a căsuței de e-mail vă permit să vă sortați e-mailurile după atașamente, marcate cu stea, necitite, persoane și călătorii. În partea de jos veți găsi vizualizări pentru toate chitanțele, e-mailurile de cumpărături, abonamentele la liste de corespondență, contactele și multe altele.
  • Gestionarea căsuței primite a devenit mai ușoară. Acum puteți sorta după dată sau după expeditor și puteți selecta până la 10.000 de e-mailuri simultan pentru a le șterge, a marca ca citite sau necitite sau a muta într-un dosar. Atingeți butonul Editați din căsuța de e-mail pentru a începe triajul.
  • Populara vizualizare Chitanțe a primit un upgrade! Pe lângă afișarea tuturor chitanțelor trimise prin e-mail, există acum o filă „Pachete” care listează toate livrările viitoare și anterioare, astfel încât să puteți urmări cu ușurință starea fără a fi nevoie să căutați prin căsuța de e-mail.
  • Mementourile de încercare gratuite, în vizualizarea noastră actualizată Chitanțe, urmăresc încercările gratuite la care v-ați înscris și vă reamintesc înainte ca acestea să se încheie.
  • Vizualizarea Cumpărături vă ajută să găsiți cele mai bune e-mailuri de vânzare cu amănuntul și promoționale în căsuța dvs. de e-mail. Acum puteți sorta după favorite, marcă, tip de produs și multe altele. În plus, vedeți rapid oferte deosebit de grozave sau oferte care expiră evidențiate în secțiunea Oferte. Există, de asemenea, o nouă secțiune Carduri cadou care arată toate cardurile cadou care ți-au fost trimise prin e-mail, astfel încât să nu uiți să le folosești, cum ar fi banii gratuiti pe care tocmai i-ai găsit.

Yahoo Mail este o aplicatie care poate fi instalata gratuit prin App Store si Google Play Store acum.