BANCA Transilvania: IMPORTANTA Informare Emisa Clientilor, ce Trebuie sa Stii Azi

BANCA Transilvania IMPORTANTA Informare Emisa Clientilor Trebuie Stii Azi

BANCA Transilvania a publicat un anunt extrem de important care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor oamenilor ceva ce ei ar trebui sa stie chiar acum in legatura cu durata transferurilor bancare pe care ei le fac intre conturi de la banca, sau de la alte banci.

BANCA Transilvania spune ca banii trimisi de catre noi din contul nostru in contul altei persoane, dar tot la aceasta banca, vor fi transferati imediat, daca supa e depusa la automatele de incasare, la casierii, sau daca se efectueaza un transfer bancar prin sistemele online disponibile pentru noi acum.

In cazul in care se face un transfer dintr-un cont al unei alte banci catre unul al BANCA Transilvania, atunci durata pentru transferarea banilor v afi de o zi lucratoare, asta desigur doar daca acea banca nu face parte din sistemul de plati instant care a devenit recent popular in Romania in randul bancilor.

BANCA Transilvania spune la final ca in cazul tranzactiilor in EURO efectuate in zona SEPA, banii se transfera in o zi lucratoare, iar in cazul celor pentru zona Non-SEPA, durata de transfer este de pana al 2 zile lucratoare, asa ca e important sa aveti in vedere inclusiv aceste diferente de durata a transferurilor.

Banii ajung imediat în contul tău dacă suma este depusă la automatele de încasare sau la casieriile BT; Dacă se efectuează un transfer bancar dintr-un cont BT tot într-un cont BT este și mai bine. Salvezi un drum la bancă, iar banii îi ai imediat în cont „24 din 7”.

Maxim în următoarea zi lucrătoare, dacă transferul se realizează dintr-un cont de la altă bancă în contul tău de la BT; Atenție însă: sunt câteva bănci în piață care participă într-un sistem de plăți INSTANT iar asta înseamnă că poți primi bani 24 / 7 dacă plătitorul are cont la una din aceste bănci.

Termenul de încasare al unei tranzacții în Euro, efectuate în zona SEPA, este de 1 zi lucrătoare iar în zona Non-SEPA de până la 2 zile lucrătoare.