DIGI RCS & RDS: Masura MAJORA Decisa Oficial, ce Ofera Clientilor la Jumatate de Pret

DIGI RCS & RDS Masura MAJORA Decisa Oficial, ce Ofera Clientilor Jumatate Pret

DIGI RCS & RDS le transmite o notificare oficiala milioanelor de clienti din toata Romania, dar si tuturor celor care nu ii sunt clienti inca, dar ar putea sa devina, iar asta deoarece a hotarat ca in perioada urmatoare sa desfasoare o noua campanie speciala de oferte promotionale sub titulatura DIGI DAYS.

DIGI RCS & RDS le va oferi clientilor noi, sau vechi, posibilitatea de a se bucura de 50% reducere in primele 6 luni de abonament pentru orice servicii noi, fie ca e vorba despre portare, upgrade, sau extraoptiune, deci pentru tot ceea ce are disponibil, ofera 50% reducere pentru oricare dintre romanii interesati.

Aceasta nu este prima oara cand RCS & RDS deruleaza o campanie de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in trecut au fost campanii similare desfasurate de catre companie in ideea de a le oferi oamenilor posibilitatea de a se bucura de oferte speciale similare pentru servicii.

RCS & RDS va desfasura aceasta campanie incepand din cursul zilei de luni, ea urmand a fi disponibila pentru o perioada de 7 zile, deci aveti suficient timp la dispozitie pentru a vedea daca gasiti ceva care sa va fie pe plac, si sa poata fi activat in perioada de disponibilitate ca promotiei respective.

Sărbătoarea clienților DIGI revine! Săptămâna viitoare te așteaptă 50% reducere în primele 6 luni la orice: serviciu nou, portare, upgrade sau extraopțiune. Doar pentru clienți, exclusiv pe website-ul DIGI. Te așteptăm!

Asigura-te ca nu ratezi saptamana cu reduceri doar pentru clienti. Abonează-te la newsletter! Descarcă aplicația mobilă și activează-ți notificările! Creează-ți cont online! Gata, acum ești pregătit de DIGI DAYS!

DIGI RCS & RDS Masura MAJORA Decisa Oficial, ce Ofera Clientilor Jumatate Pret oferte