E.ON: IMPORTANTA Notificare Oficiala Publicata pentru Toti Clientii din Romania

E.ON IMPORTANTA Notificare Oficiala Publicata Toti Clientii Romania

E.ON Romania, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie electrica si gaze naturale, le vorbeste romanilor din intreaga tara despre una dintre cele mai importante preocupari care exista pentru milioane de oameni din intreaga tara, si vorbim despre consumul de energie.

E.ON le explica romanilor in mesajul de mai jos cum pot face economii cu frigiderele pe care le folosesc, iar asta pentru ca setarea unei anumite temperaturi poate aduce economii substantiale pentru cei care sunt dornici sa profite de aceste sfaturi si sa cheltuie mai putini bani cu electricitatea.

Conform celor de la E.ON Romania, consumul de energie poate fi optimizat daca setam ptemeraturi de minim 3 grade pentru frigider si -15 grade pentru congelator, iar asa aparatul frigorific va avea un consum de energie mai redus, ceea ce in schimb ne va reduce si factura pe care va trebui sa o platim la final de luna.

E.ON Romania vorbeste despre toate aceste masuri inclusiv in cadrul website-ului sau, unde are un material video informational prin care incearca sa ii ajute pe romani sa isi dea seama cum pot sa faca economiile cele mai mari atunci cand vine vorba despre consumul de energie electrica din fiecare zi.

Economisești printr-o simplă acționare de buton…de frigider. Știai că prin setarea unei temperaturi de minim de 3 grade pentru frigider și -15 grade pentru congelator, optimizezi consumul de energie și asiguri păstrarea alimentelor într-un mediu ideal ?

Inspiră-te din materialele noastre video și optimizează-ți consumul de energie prin gesturi mici, dar de impact. Vezi mai multe sfaturi practice în seria video de aici pe website.