SUA Sustine ca Rusia a Pregatit din Timp Atacurile din 10 Octombrie

SUA Sustine ca Rusia a Pregatit din Timp Atacurile din 10 Octombrie

SUA sustine ca Rusia ar fi planificat atacurile din cursul zilei de 10 octombrie cu mult inainte ca podul dintre Crimeea si tara sa fi fost atacat de catre armata ucraineana, spunand ca nu ar exista o legatura directa intre ele, desi e posibil ca acel atac sa fi accelerat intr-o anumita masura bombardamentele de ieri.

SUA are informatii din interiorul lantului de comanda al armatei ruse, astfel ca are o idee destul de clara cu privire la ceea ce se intampla in momentul de fata din punct de vedere al razboiului, asa ca ramane doar sa vedem daca tot ceea ce ni s-a spus acum este real, sau nu, pentru ca exista multe semne de intrebare in contiunare.

“Rusia a planificat pentru 10 octombrie atacuri la scară largă înainte de explozia Podului Crimeea. „Probabil a fost ceva ce plănuiseră de ceva vreme”, a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al securității naționale a Casei Albe, pentru CNN.

„Acum, asta nu înseamnă că explozia de pe podul din Crimeea ar fi putut accelera o parte din planificarea lor”, a spus Kirby.”