Kaufland: Ce Ofera GARANTAT Gratuit pentru Clientii din Romania

Kaufland Ofera GARANTAT Gratuit Clientii Romania

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le ofera gratuit in mod garantat in oricare dintre magazinele sale daca este indeplinita o conditie esentiala pentru ca acest lucru sa se intample in cazul lor in orice moment.

Kaufland le garanteaza clientilor faptul ca daca au asteptat mai mult de 5 minute la casa de marcat, in cazul in care nu sunt deschise toate casele de marcat, atunci primesc un bon in valoare de 10 LEI din cauza acestui lucru, ceva ce vine ca o masura foarte buna pentru a convinge clientii ca vor avea parte de servicii de calitate.

Puteti vedea in explicatia de mai jos a celor de la Kaufland Romania ca exista conditia importanta ca toate casele de marcat sa fie deschise, iar noi sa fi asteptat minim 5 minute pentru a avea produsele scanate, deci nu trebuie sa uitati acest aspect foarte important inainte de a cere bonul de 10 LEI pentru cumparaturi.

Kaufland nu spune acest lucru in mesajul de mai jos, care este vizibil si pe website-ul sau, dar acel bon de cumparaturi va putea fi folosit pentru a achizitiona orice dorim din magazinele sale, sale deci e bine sa stim si acest lucru, deoarece il vom putea folosi mai apoi in cazul achizitiilor de care suntem interesati.

Timpul înseamnă bani. La noi, economisești și timp, și bani! Ai așteptat mai mult de 5 minute la casă? Primești un bon în valoarea de 10 lei, în cazul în care nu sunt deschise toate casele de marcat.

Kaufland Ofera GARANTAT Gratuit Clientii Romania timp bani