Volodimir Zelenski Anunta Cati Soldati Rusi au Murit in Ucraina

Volodimir Zelenski Anunta Cati Soldati Rusi au Murit in Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre pierderile uriase inregistrate de catre Armata Rusiei in lunile de razboi care au trecut pana in momentul de fata, iar asta pentru ca, in baza estimarilor ucrainienilor, nu mai putin de 65.000 de rusi si-au pierdut viata.

Volodimir Zelenski spune ca nici daca s-ar trece de cifra de 100.000 de soldati rusi morti in acest razboi, Vladimir Putin nu va lua decizia de a renunta la invazia pe care a initiat-o in luna februarie, dar si ca armata sa nu va ceda.

“Pierderile totale ale inamicului în termeni de oameni uciși se apropie de 65.000. Atâția cetățeni ai Rusiei și-au dat viața pentru posibilitatea ca o mână de oameni din Kremlin să ignore realitatea. Și după cum continuă „operațiunea de înmormântare” rusă, putem spune că nici 100.000 de cetățeni ruși morți nu vor determina Kremlinul să se gândească puțin.

Doar victorii reale ale Ucrainei, doar apărarea reală de către lumea liberă de teroarea și șantajul rusesc – protecție cu sancțiuni, protecție cu ajutorul Ucrainei – doar strămutarea completă a ocupanților de pe pământul ucrainean și dezmembrarea capabilităților agresive ale statului terorist. – toate acestea sunt calea către pace.

Ei bine, voi reaminte încă o dată cetățenilor Rusiei, care nu doresc să participe la acest război criminal, dar care sunt trimiși la război, o singură posibilitate. Toți cei care se predau captivității ucrainene își vor salva viața. Oricine continuă să lupte în armata rusă sau printre mercenari nu are o astfel de oportunitate.”