LIDL Romania: Mesajul Oficial, ce da GRATUIT pentru Clientii Magazinelor

LIDL Romania Mesajul Oficial GRATUIT Clientii Magazinelor

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri care vinde produse in tara noastra, a inceput in mod oficial saptamana cu o hotarare foarte importanta prin care a decis sa le ofere gratuit clientilor o serie de premii extrem de interesante pentru cumparaturile pe care le facem.

LIDL Romania le ofera clientilor posibilitatea de a castiga 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, 5 razatoare Tefal Fresh, dar si un frigider Fram, iar pentru a beneficia de tot trebuie doar sa cumparam produse in valoare de minim 70 de LEI din magazinele sale, cu unul al Eridanous printre ele.

Dupa ce facem aceste cumparaturi, cei de la LIDL ne cer sa ne inscriem la promotia sa prin intermediul unui formular care exista pe website-ul sau, iar apoi sa asteptam ca data de extragere a castigatorilor sa vina, iar compania sa anunte in mod oficial persoanele care vor intra in posesia premiilor.

LIDL mai are si alte promotii care sunt in plina derulare in momentul de fata, astfel ca daca sunteti interesati de ele, puteti sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce se intampla, iar asta pentru ca exista inclusiv o masina care este oferita ca premiu in momentul de fata in cadrul unei campanii promotionale.

E momentul ca rețetele tale obișnuite să cunoască savoarea ingredientelor inspirate de Grecia. Descopera noi specialitati in stil grecesc si castiga. Explorează săptămâna aceasta rafturile cu specialități Eridanous din Lidl și intră în concurs!

Înscrie-te cu un bon de minimum 70 lei pe care apare și cel puțin un produs Eridanous. Castiga 10x voucher LIDL de 200 de LEI, 5x razatoare Tefal Fresh, si premiul cel mare 1x frigider Fram.

LIDL Romania Mesajul Oficial GRATUIT Clientii Magazinelor eridanous