Anuntul Postei Romane, ce Transmite Romanilor din Toata Tara

Anuntul Postei Romane Transmite Romanilor Toata Tara

Anuntul facut de catre Posta Romana pentru toti romanii din intreaga tara vine sa le aduca in atentie tuturor oamenilor ceva ce nu chiar atat de mult dintre ei stiau in momentul de fata, iar asta pentru ca in cadrul oficiilor postale din toata tara putem plati o varietate de facturi pentru o varietate de servicii.

Posta Romana vorbeste despre facturile pentru utilitati, pentru telefoni emobila, pentru internet, televiziune, taxe si impozite, rate la credite, imprumuturi, si nu doar atat, iar unele dintre oficiile postale au inclusiv POS-uri pentru plata cu cardul, astfel ca putem sa facem foarte rapid si usor plati la nevoie.

Tu știi că la Poșta Română ai posibilitatea să plătești aproape toate tipurile de facturi pe care le ai de achitat?

În subunitățile noastre poștale, poți plăti facturi emise de partenerii noștri pentru: utilități, telefonie, internet, televiziune prin cablu etc.

Pot plăti și polițe de asigurare, taxe și impozite, ratele la credite și împrumuturi. Te ajutăm și să alimentezi un cont curent sau un card.

În plus, în subunitățile noastre, pot fi cumpărate coduri de reîncărcare pentru servicii preplătite (telefonie mobilă, televiziune prin satelit etc.) și poate fi achiziționată și rovinieta, fără de care nu poți ieși din localitate.

Îți oferim și alte servicii, precum: închiriere căsuţă poştală, contractare abonamente publicaţii, servicii de retail, servicii de schimbare destinaţie, servicii de copiere, poliţe de asigurare, vânzare bilete la concerte, spectacole şi întreceri sportive!

Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne printr-un mesaj privat. Te așteptăm!