E.ON: Anunt de IMPORTANTA pentru Toti Clientii, ce Trebuie sa Afle Romanii

E.ON Anunt IMPORTANTA Toti Clientii Trebuie Afle Romanii

E.ON, una dintre companiile cele mai mari din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale, le vorbeste tuturor clientilor intr-un anunt nou despre ceea ce le este oferit in momentul de fata in mod gratuit daca aleg sa isi activeze factura electronica pentru serviciile de care beneficiaza.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca in fiecare zi le ofera clientilor posibilitatea de a castiga un card de cumparaturi Kaufland in valoare de 100 de LEI daca isi activeaza factura electronica, in fiecare zi fiind facute extrageri la care participa toti cei care beneficiaza de acest serviciu in momentul de fata.

Conform celor de la E.ON Romania, fiecare luna in care factura electronica a fost activa este o sansa de castig in plus, deci vorbim despre beneficii multe pentru noi in aceasta perioada, mai ales ca sunt si alte premii oferite zilnic, insa si saptamanal, sau lunar, pentru cei care aleg sa activeze acest serviciu.

E.ON Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la ceea ce inseamna activarea facturii electronice, si primirea ei, asa ca daca sunteti intresati de aceste informatii, trebuie doar sa le cautati in cadrul website-ului sau chiar acum, si sa profitati de tot ceea ce este oferit pentru noi.

Fiecare lună în care ai activată factura electronică, reprezintă o șansă în plus la extragerile zilnice, în care ai șansa să câștigi câte un card Kaufland de cumpărături, în valoare de 100 de lei! Pe lângă premiile zilnice, intri și în tragerile la sorți pentru premiul săptămânal și lunar.

Activează factura electronică în contul tău Myline pe website, pentru o șansa la un viitor mai verde!